Dit jaar heeft onze mooie voetbalvereniging de leeftijd van 70 jaar bereikt. Oftewel het 14e lustrum van de S.V.V.V. Taurus! Dit kan uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom hebben wij, de 14e lustrumcommissie, een jaar vol hoogtepunten voor onze leden gepland. Als eerst staat er een piekweek op de planning waarin onze leden aan een voetbalclinic kunnen

Lustrum taart nummer 1

Lustrum taart

deelnemen en er genoeg borrels zullen zijn om dit gouden jaar ook met de nodige goudgele rakkers te eren. Verder hebben onze leden ook de mogelijkheid om Taurus merchandise aan te schaffen, zodat iedereen er ook deze winter warmpjes bij loopt. De bekendheid van onze voetbalvereniging is niet beperkt tot onze landsgrenzen en daarom zullen we ook een buitenlandreis organiseren. De grote afsluiter van het jaar is het lustrumgala waar alle re√ľnisten ook van harte welkom zijn. Met zoveel Stieren bij elkaar kan het alleen maar een geslaagde avond worden! Kortom, het belooft een goud jaar te worden voor Taurus!

Ook zijn er nu al een paar geweldige activiteiten geweest. Waaronder het openingsfeest op 17 oktober waar de lustrumcommissie voor twee geweldige taarten met champagne zorgde. Dit werd vervolgd met een geslaagd karaoke event waar iedereen mee kon zingen met de net opgenomen liedjes van de Taurus Lustrum CD.

De CD beluisteren? Dat kan, klik dan op deze link