Nieuws, wedstrijdverslagen, aankomende evenementen et cetera vind je hier.

TAURUS 1 PROMOTIEWEDSTRIJD NAAR DE DERDE KLASSE!

Na één jaartje in de vierde klasse kan Taurus 1 weer promoveren naar de derde klasse. Dit is de eerste (en enige thuiswedstrijd) van de drie wedstrijden die T1 moet spelen. Dus neem al je vrienden mee naar het Sportcentrum aanstaande zondag om de Elitestieren aan te moedigen!

De tegenstander is het Rotterdamse ''Het Witte Dorp''

Andere 2 wedstrijden:
28/05 - Victoria'04 - Taurus
05/06 - RKDES - Taurus
... See MoreSee Less

Eerste Promotiewedstrijd Taurus 1

May 21, 2017, 2:30pm - May 21, 2017, 9:30am

TAURUS 1 PROMOTIEWEDSTRIJD NAAR DE DERDE KLASSE! Na één jaartje in de vierde klasse kan Taurus 1 weer promoveren naar de derde klasse. Dit is de eerste (en enige thuiswedstrijd) van de drie wedstri...

View on Facebook

SVVV Taurus shared Taurus Lustrum's event. ... See MoreSee Less

Taurus Lustrum Gala

June 3, 2017, 9:00pm - June 3, 2017, 8:00pm

*LET OP: de kaartverkoop is verlengt en duurt tot aanstaande zondag (21mei)!* Beste Stieren en oud-Stieren, Over iets meer dan een maandje, op 3 juni, is het dan eindelijk zover, de spetterende af...

View on Facebook

Ook bij de Maandag Avond Competitie doet Taurus vol mee. Zelfs in de winnaars poule wist Taurus eergisteren namelijk nog met een mooie 7-1 te winnen! Elk lid van Taurus kan hieraan meedoen, dus laat het ons weten als ook jij een keer wil meespelen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Lieve voetballiefhebbers,

Aanstaande zondag staat de kraker weer op de agenda. Taurus 2 en Taurus 8 spelen respectievelijk om 12:00 en 14:00 uur thuis op het sportcentrum tegen Ouwe Schoen. We verwachten veel toeschouwers bij deze heuse stadsderby. Voor de mensen die nog warm gemaakt moeten worden voor dit spektakel is er deze video.

Tot zondag!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ik heb een Lustrum. Ik heb een Gala. Oeh lustrumgala.
Gisteravond is met dit gouden filmpje de kaartverkoop van start gegaan!
Heb je de borrel gemist? Kaartjes kopen kan vanaf nu via de onderstaande link.
Met het kopen van een kaartje maak je ook nog eens kans op 4 kaartjes voor het Nederlands elftal !

Koop hier je kaartje: goo.gl/YgHzuz

Via de volgende link kan je zien wie er allemaal gaan:
goo.gl/vGjXoP

Het Lustrum gala is zowel voor huidig leden als voor oud leden dus kom met al je (oud) teamgenoten!

Joe
... See MoreSee Less

View on Facebook

Taurus 2 - BMT 5

TAURUS 2 WEET ZEGEREEKS NIET VOORT TE ZETTEN

Zondag 26 maart was het aan die Weltmeisters om de vierde van negen finales te winnen. Zoals elke week waren alle spelers topfit en volledig op tijd aanwezig op het Sportcentrum. Na de warming-up op het knollenveld achter Veld 2 (wij zijn er inmiddels aan gewend, invaller Max van Taurus 1 nog niet) troffen we BMT 5 aan tegenover ons op het veld.

Het spel tijdens de eerste speelminuten kon niet omschreven worden als ‘sierlijk’, ‘technisch’ of ‘goed’. Bij de opbouw werd de bal herhaaldelijk verloren voordat deze bij de tweekoppige voorhoede arriveerde. BMT slaagde hier enkele keren wel in, maar keeper Gerard – die het stadium van brakheid op dat moment nog niet bereikt had – wist zijn doel schoon te houden. Het nieuwe bloed dat door het nieuwe wisselbeleid van Cees al na 20 minuten werd ingebracht, kon het tij ook niet keren. De enige twee goals van de eerste helft vielen achter Gerard.

Een gele kaart voor een middenvelder van BMT wegens grof taalgebruik werd de scheidsrechter niet in dank afgenomen. Na een scheld- en zeursessie van vijf minuten verliet de dader eindelijk het veld.

Na een stevige peptalk of een snoeiharde tirade van Cees in de rust (geen idee welke, ik was er niet bij), begon Taurus 2 met nieuwe motivatie aan de tweede helft. Tot iedereens opluchting werden de driehoekjes op het middenveld gevonden, werd het spel zo nu en dan met een goede crosstrap van links naar rechts verplaatst en werd de keeper van BMT onder schot genomen. Na een kwartier werd de aansluitingstreffer van Dirk afgekeurd wegens buitenspel.

Na en derde tegengoal en een tweede gele kaart voor BMT wegens natrappen – waar de spelers het net zo min mee eens waren –, klonk het eindsignaal. Volgende week staat de altijd leuke topper tegen Blijdorp op het programma!
... See MoreSee Less

View on Facebook

PERSBERICHT

Delft, 29 maart 2017

Voetbalvereniging S.V.V.V. Taurus, Unit Sport & Cultuur TU Delft en Edwin Arndts beëindigen samenwerking

Het bestuur van studentenvoetbalvereniging S.V.V.V. Taurus, de Unit Sport & Cultuur (S&C) van de TU Delft hebben in overeenstemming met Edwin Arndts besloten de samenwerking te beëindigen. Edwin trainde het eerste damesteam. Na een succesvol jaar, waarin het team onder zijn leiding promoveerde, lag het dit jaar wat lastiger. De motivatie ontbrak na meerdere tegenslagen. Ondanks de goede band die is ontstaan tussen Taurus, S&C en Edwin is daarom in goed overleg de keuze genomen om een andere trainer/coach te zoeken voor het team. Het bestuur van S.V.V.V. Taurus en S&C wensen Edwin veel succes met zijn verdere loopbaan.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Taurus 3 - Nieuwerkerk 11

Ik weet het nog als de dag van gister, het was namelijk ook gister.

Het was zondagmiddag en de zon scheen,
Daar stond het team, Taurus DRIE, een fenomeen.
De keeper schraalde af vanuit een zwembad,
Nog proficiat voor die twat.

Met zon gebruinde spieren stond de rest fel klaar,
De overwinning hing in de lucht voor een team zo onverslaanbaar.
De scheids floot en de wedstrijd was begonnen,
Dit hele verhaal is niet verzonnen.

Het eerste goal was een schoolvoorbeeld van de praktijk,
Wonderkind Bart panneerde een Tommy Beugelsdijk.
Zijn actie ging door en hij leek wel Messi,
Een schot stijf in de kruising, wat een agressie.

Daarna volgde een mentale klap,
Simon struikelde en de 1-1 volgde na die misstap.
Dit bleek echter niet het einde voor DRIE,
De jonge goden barstte nog van de energie.

Ingmar zag een bal en een doel,
En krulde hem in het netje puur op gevoel.
Blijdschap was er alom,
De bal zat erin en dat zonder TomTom.

De tegenstander vond dat niet zo chill,
Wat volgde was een klein geschil.
Robin kreeg een klap van een tegenstander, behoorlijk fel,
Ook getroffen in de balstreek #vooreewigvrijgezel

Huilend vertrok Robin van het veld,
Hij dacht aan lange frans en zijn liedje over zinloos geweld.
Tomas scoorde er nog een bij,
Een bekroning op onze heerschappij.

DRIE wordt dit seizoen kampioen,
Een kees zoekt nog een meisje voor een tongzoen.
Dit was het gedicht over een stel proleten,
Als het niet rijmt hoef jij het niet te weten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

TAURA TOE-ANTIBARBARI

Op deze zonnige zondag ging taura toe met volle moed de wedstrijd tegemoet. Met taart en pils wachtend in de kleedkamer begonnen ze aan hun wedstrijd. Met voor het eerst in tijden toe wissels op de bank op veld toe vlogen de ballen de tegenstanders om de oren. In de toe de toe'igste minuut vibreerde het net van de tegenstanders het eerst. Taura toe kon haar geluk niet op, maar ze moesten nog even. In de toede helft viel helaas een tegen doelpunt, taura toe liet een traantje maar wist zich zoals altijd te herpakken! En ja hoor niet lang daarna volgde het toede doel van taura toe!!!! De laatste toe minuten was het spannend met toe corners van de tegenstander, maar taura toe stond sterk. Eindstand toe-1 voor taura toe!!! We hopen volgende week weer zo'n positief berichtje op deze fb te plaatsen, jooeeee tijd voor pils!!!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

VELO 8 - Taurus 2

TAURUS 2 HAALT DUBBELE CIJFERS

Ondanks dat sommigen niet op tijd uit bed konden komen en aan de andere kant van Delft uit hun bed gehaald moesten worden en de wind het voetbal niet makkelijker maakte, kwam Taurus 2 goed voor de dag en werden de volgende 3 punten van de 27 opgehaald bij VELO in Wateringen.

Taurus begon scherp en stond daardoor binnen 20 minuten al met 3-0 voor. Zoals echte topploegen ook geen gas terug nemen bij zo’n voorsprong, deed Taurus 2 dat ook niet en werden er voor rust nog een paar bij geprikt.

Na de rust werd het spel ook niet minder en werd er vrolijk door gegaan met scoren. Maar alle goals van Taurus hadden geen invloed op het humeur van spelers van VELO, die bleven vrolijk en sportief mee spelen. Na de vriendin van de houthakker die linksback stond bekeken te hebben, was het geen wonder waarom hij zo vrolijk bleef. Toen VELO een goal wist te scoren, leek de spanning even terug te komen maar verder dan die ene goal kwamen ze niet en eindigde wedstrijd in een 10-1 overwinning voor Taurus.

Door het grote aantal doelpunten is coach Cees de enige die nog weet wie wanneer in de wedstrijd scoorde maar hier zijn de doelpuntenmakers: Bas (weer uit een penalty…), Thijs, Jochem, Reiner (MET ZIJN RECHTER), Max en Bart. De overige vier goals werden gemaakt door Dirk. Toch was hij niet man van de wedstrijd. Dat was namelijk Jelle 2, die de gehele wedstrijd geen fout maakte.

Volgende week staat er weer een topper op het programma tegen de koploper BMT waar de volgende 3 punten van de 27 moeten worden behaald.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Taurus 2 – HBS 7 (12-03-2017)

Afgelopen zondag betraden we het veld met de gedachten om HBS eens goed van de mat te voetballen. Na een teleurstellende uitwedstrijd tegen dit team waren we opzoek naar revanche. Dat hebben we dan ook zeker gekregen. Het eerste doelpunt viel al snel. De tweede, derde, vierde, vijfde, zesde, zevende, achtste en negende lieten ook niet lang op zich wachten. Gelukkig weet ik nog precies wie er allemaal gescoord hebben en in welke minuut dit was. Als je hier meer details over wilt weten, tik me hier dan binnenkort even voor aan.

HBS kwam de hele wedstrijd lang niet aan voetballen toe en dat zorgde voor veel frustraties. Voor rust was al 3 keer het net gevonden. Aan het einde van de eerste helft zakte de concentratie weg bij Taurus 2, waardoor we vele kansen lieten liggen. Gelukkig werd dit meteen in de tweede helftgoedgemaakt.

HBS had er aan het einde al lang geen zin meer in. Helaas net niet de 10 gehaald, dat blijft nog op onze To Do lijst staan.

Al met al hebben we HBS flinke voetballes gegeven! Als we deze trend voortzetten, kunnen we nog steeds heel ver komen dit seizoen!
... See MoreSee Less

View on Facebook

// AGE-GGK VR1 – TAURA 1

De dames van Taura 1 verzamelden afgelopen zondagochtend vroeg op de ORW om aan een flinke fietstocht te beginnen richting AGE-GGK. De meiden trotseerden de hevige tegenwind en kwamen uiteindelijk heelhuids aan bij de Rotterdamse voetbalvereniging naast Rotterdam The Hague Airport.

De scheidsrechter en de tegenpartij hadden beide geen haast en met enige vertraging kon de wedstrijd eerste wedstrijd zonder coach eindelijk beginnen. De tegenwind, die de dames tijdens de fietstocht op een haar na hadden overleefd, was nu ook op het veld duidelijk aanwezig. Het was even wennen om weer op echt gras te spelen, maar al snel hadden de speelsters van Taura door het goede aanpassingsvermogen hun draai gevonden. Nooit eerder speelden de dames met zo veel rust aan de bal en tijdens de eerste helft van de wedstrijd domineerden zij dan ook in de wedstrijd. Met een 0-0 gelijkspel konden ze de rust in.

Na de rust begonnen de meiden weer met goede moed aan de tweede helft. De wisseling van helft betekende dat ze nu voor het eerst deze ochtend de wind mee hadden. Dit bleek toch lastiger dan verwacht en het eerste tegendoelpunt was een feit. De wedstrijd werd helaas afgesloten met een 2-0 verlies. En als klap op de vuurpijl was de wind gedraaid en hadden de meiden driedubbel verloren die dag.

Met dit luttele aantal tegendoelpunten kon de 100-doelpuntenborrel nog even uitgesteld worden, maar wie weet is het volgende week wel zo’n feest! We houden jullie allen op de hoogte!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Taurus 3 - Blijdorp 6

Het is een zonnige dag op het sportcentrum en Taurus 3 stapt met een volle dug-out het veld op. Het lijkt een makkelijke wedstrijd te worden met een bewegingsloze tegenstander en veel doelpogingen voor het Driemteam. Het eerste doelpuntje valt nadat de tegenstander de enkels van Rick opzocht en Robert de strafschop probleemloos inschoot. Helaas kogelt de tegenstander na een ongelukkig schot vanaf de middellijn de bal net over de handen van Michiel het doel in.

In de rust spreekt Ilja de mannen even moed in en dat geeft Kees reden om vroeg in de tweede helft 2-1 te maken. Gijs vond dit niet genoeg en probeert de bal met keeper en al snoeihard in te schieten. De keeper lukte niet, want die dook zowat weg, maar wel 3-1. De tegenstander krult de bal als antwoord weer ons doel in en de spanning begint te steigen. Na een harde clash met de keeper beweert een tegenstander al scheldend dat hij een strafschop moet krijgen, omdat Michiel zijn knie raakte met een kopstoot. Michiel zelf werd ook hard geraakt in dit duel en werd vervangen door Milan. Gelukkig verlost Tomas W. ons met een mooie 4-2 na een leuk tikkie-takkie in het 16 meter gebied. Eindelijk weer eens twee weken op rij winst voor Taurus 3 en een biertje is welverdiend.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Taurus 6 - Wippolder 3

Doelpunt voor zes,
Aanval loopt als een trein.
Doelpunt voor zes,
Trainer juicht langs de lijn
Doelpunt voor zes,
Wat ‘n succes,
1-0, voor zes!

Het spel van Taurus 6,
Elke week weer lust voor het oog voor een Taureaan.
De kracht van Taurus 6,
Opponent heeft al angst als ‘ie zes op het veld ziet staan.

Hij zit, ja hij zit er in,
Wat is het een prachtige knal,
Hij zit, ja hij zit er in,
Wat is het een wereldse bal.

Doelpunt voor zes,
Aanval loopt als een trein.
Doelpunt voor zes,
Trainer juicht langs de lijn
Doelpunt voor zes,
Wat ‘n succes,
2-0, voor zes!

Doelpunt voor zes,
Aanval loopt als een trein.
Doelpunt voor zes,
Trainer juicht langs de lijn
Doelpunt voor zes,
Wat ‘n succes,
3-0, voor zes!

Ze staan weer bovenaan,
Taurus 6 doet het goed tot het einde van ’t seizoen.
Ze staan weer bovenaan,
Maakt niet uit wat ze doen, aan het eind zijn ze kampioen.

Ze zijn, ze zijn kampioen,
De beker komt niet in gevaar.
Ze zijn, ze zijn kampioen,
De beker die staat voor ze klaar.

Doelpunt voor zes,
Aanval loopt als een trein.
Doelpunt voor zes,
Trainer juicht langs de lijn
Doelpunt voor zes,
Wat ‘n succes,
4-0, voor zes!

Doelpunt voor zes,
Aanval loopt als een trein.
Doelpunt voor zes,
Trainer juicht langs de lijn
Doelpunt voor zes,
Wat ‘n succes,
5-0, voor zes!

‘Kampioenen!’

Hij zit, ja hij zit er in,
Wat is het een prachtige knal,
Hij zit, ja hij zit er in,
Wat is het een wereldse bal.

Doelpunt voor zes,
Aanval loopt als een trein.
Doelpunt voor zes,
Trainer juicht langs de lijn
Doelpunt voor zes,
Wat ‘n succes,
6-0, voor zes!

Doelpunt voor zes!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Taurus 3 -- DSO 3

TAURUS 3 PAKT WEER EENS 3 PUNTEN!

Het was een regenachtige zondag toen de mannen van het Driemteam weer verzamelden op het sportcentrum. Ondanks het tokogala de dag ervoor bleek er een massale opkomst te zijn van 18 spelers, waarvan Eric en Jari zichzelf vrijwillig opofferden om niet te spelen. De tegenstanders, DSO 3, waren ook met een (on)gezonde vechtlust bereid er een knetterende wedstrijd van te maken.

Door een roosterfout konden wij echter niet op de geplande tijd beginnen en startte de wedstrijd een half uur later. We hadden wel de eer om voor het eerst op veld 1 te spelen. De wedstrijd begon voor Taurus zeer goed, binnen twintig minuten stond het 2-0 voor het Driemteam door goals van Tomas en Ilja, onze invaller-spits, die het overigens prima deed. Beide goals waren oogstrelend, Tomas stiftte hem over de keeper heen, terwijl Ilja hem perfect plaatste in de rechterhoek. De tegenstanders raakten een beetje gefrustreerd op hun teamgenoten, de scheids en onszelf (eigenlijk iedereen) door deze bliksemstart en dat merkten we ook aan hun spel. De nieuwe instelling van onze tegenstanders overdonderde ons een klein beetje en ze maakten een aantal minuten voor rust dan ook de 2-1.

De rust kwam op goed moment waardoor we even konden bespreken hoe we met de nieuwe, agressievere speelstijl van de tegenstander om moesten gaan. De nieuwe tactiek werkte goed want na rust maakte Nathan de 3-1. De tegenstanders schroefden hun niveau nog wat extra op, dit leidde echter wel tot 3-2. Taurus 3 zakte toen in en heeft een aantal moeilijke situaties moeten verwerken, maar het dichtste bij de 3-3 kwam nog wel door een eigen speler die de bal millimeters boven de lat uitverdedigde. In de laatste tien minuten gooide DSO alles op de aanval waardoor het bij hun achterin helemaal open lag. Hier maakte de voorhoede van het Driemteam gretig gebruik van, Kees speelde de keeper uit, en Ilja schoot een mooie kans fraai binnen wat de eindstand bracht op 5-2. Na afloop was de frustratie bij de tegenstanders ineens verdwenen en wensten we elkaar nog succes toe in verdere wedstrijden. Taurus 3 pakt eindelijk weer eens 3 punten en stijgt hiermee net boven de degradatiezone.
... See MoreSee Less

View on Facebook