Nieuws, wedstrijdverslagen, aankomende evenementen et cetera vind je hier.

Een koud biertje onder de brandende zon. Een bbq in de schaduw. Een spannend wedstrijd tussen taurus 2 en taurus 3. De seizeoensafsluiter was weer eens een succes. Bedankt aan de TEC voor dit evenement en dank aan alle stieren en stierinnen voor een spannend seizoen vol pieken en dalen! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vanavond Taurus Wissel ALV in de eetzaal om 20:00! Kom samen genieten van de laatste ALV met het 71ste Taurusbestuur! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Gisteravond was de afsluiting van het 14de lustrum met het Taurus Lustrum Gala. Taurus Lustrum Bedankt voor het neerzetten van dit fantastische jaar!
De foto's zijn allemaal te bekijken op de Lustrum facebook: www.facebook.com/pg/Taurus-Lustrum-153244068412859/photos/?tab=album&album_id=252176825186249
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kleine throwback! Keeper Koen houdt hem tegen! Taurus 1 wint de penalties tegen HWD! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Wedstrijdverslag promotiewedstrijd Victoria’04 1 – Taurus 1

Met al een overwinning van 6-0 op zak, tegen HWD, moesten de elitestieren de klus dit weekend gaan klaren op bezoek bij Victoria’04. Aangezien Victoria’04 de eerste pot verloren had met 0-1 was het voor hen ook zaak om een goed resultaat te behalen. Alles wees er op dat dit een schitterende ‘finale’ zou gaan worden. Met de harde kern van Taurus op de tribune, de spandoeken die in de wind wapperden en het prachtige zonnetje dat op onze bolletjes scheen kon de wedstrijd dan eindelijk beginnen.

Taurus speelde de wedstrijd zoals ze elke wedstrijd willen spelen: lekker de bal laten gaan en het spel maken. Doordat de wedstrijd op een droog grasveld gespeeld werd moesten de Stieren hier in het begin even aan wennen. Door het spel van Victoria’04 kwam Taurus er zeer moeilijk doorheen, ze parkeerden de bus zoals men het ook wel eens noemt. De minuten van de eerste helft tikten weg en van echt grote uitgespeelde kansen konden we nog niet spreken. Tot vlak voor rust de bal in de hoek van het veld lag en er een corner genomen mocht worden door Taurus. De bal vliegt door de lucht en komt op het hoofd van Kevin, hij wilt hem op doel koppen maar schampt de bal waardoor deze bij Sven Buuze terechtkomt, Buuze twijfel geen moment en tikt de bal in de rechter onder hoek van het doel. 0-1 Taurus! De scheids fluit voor de rust en we gaan met een lekker gevoel de kleedkamer in.

De 2 e helft begon en Taurus voelde zich sterk, spelend tegen een zwak Victoria’04 kwamen er in de 2 e helft meer kansen om de voorsprong te vergroten en zo de winst veilig te stellen. Victoria’04 dat met deze achterstand dus wel moest komen, werd agressiever en begon smerige overtredingen te maken. Toen de 72 e minuut aanbrak wist Taurus eindelijk de voorsprong te vergroten door een doelpunt van Vic, hij kwam één op één met de keeper en schoof de bal heel beheerst met zijn ‘chocolade’ ben langs de keeper. De wedstrijd was gespeeld en er kwamen steeds meer ruimtes voor Taurus om makkelijk de bal rond te laten gaan en kansen te creëren. Tot slot viel er ook nog een 0-3, Midas had het wel gezien achterin. Hij ving de bal op in eigen zestien en sprintte ala Gareth Bale voorbij 2 man helemaal naar de andere zestien. Kevin, die zijn laatste wedstrijd in het zwarte gele shirt speelde, was goed meegelopen, kreeg de bal van Midas op 5 meter van de goal en maakte zo toch nog een doelpunt in zijn laatste wedstrijd.

Eindstand 0-3, volgend seizoen zullen we de strijd aangaan in de 3 e klasse, mannen fantastisch resultaat behaald! Wellicht zal het er ooit nog van komen: ‘Taurus Europa in!’, het spandoek zal de kast ingaan en na de zomer weer zijn rentree maken!
... See MoreSee Less

View on Facebook

TAURUS 1 PROMOTIEWEDSTRIJD NAAR DE DERDE KLASSE!

Na één jaartje in de vierde klasse kan Taurus 1 weer promoveren naar de derde klasse. Dit is de eerste (en enige thuiswedstrijd) van de drie wedstrijden die T1 moet spelen. Dus neem al je vrienden mee naar het Sportcentrum aanstaande zondag om de Elitestieren aan te moedigen!

De tegenstander is het Rotterdamse ''Het Witte Dorp''

Andere 2 wedstrijden:
28/05 - Victoria'04 - Taurus
05/06 - RKDES - Taurus
... See MoreSee Less

Eerste Promotiewedstrijd Taurus 1

May 21, 2017, 2:30pm - May 21, 2017, 9:30am

TAURUS 1 PROMOTIEWEDSTRIJD NAAR DE DERDE KLASSE! Na één jaartje in de vierde klasse kan Taurus 1 weer promoveren naar de derde klasse. Dit is de eerste (en enige thuiswedstrijd) van de drie wedstri...

View on Facebook

SVVV Taurus shared Taurus Lustrum's event. ... See MoreSee Less

Taurus Lustrum Gala

June 3, 2017, 9:00pm - June 3, 2017, 8:00pm

*LET OP: de kaartverkoop is verlengt en duurt tot aanstaande zondag (21mei)!* Beste Stieren en oud-Stieren, Over iets meer dan een maandje, op 3 juni, is het dan eindelijk zover, de spetterende af...

View on Facebook

Ook bij de Maandag Avond Competitie doet Taurus vol mee. Zelfs in de winnaars poule wist Taurus eergisteren namelijk nog met een mooie 7-1 te winnen! Elk lid van Taurus kan hieraan meedoen, dus laat het ons weten als ook jij een keer wil meespelen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Lieve voetballiefhebbers,

Aanstaande zondag staat de kraker weer op de agenda. Taurus 2 en Taurus 8 spelen respectievelijk om 12:00 en 14:00 uur thuis op het sportcentrum tegen Ouwe Schoen. We verwachten veel toeschouwers bij deze heuse stadsderby. Voor de mensen die nog warm gemaakt moeten worden voor dit spektakel is er deze video.

Tot zondag!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ik heb een Lustrum. Ik heb een Gala. Oeh lustrumgala.
Gisteravond is met dit gouden filmpje de kaartverkoop van start gegaan!
Heb je de borrel gemist? Kaartjes kopen kan vanaf nu via de onderstaande link.
Met het kopen van een kaartje maak je ook nog eens kans op 4 kaartjes voor het Nederlands elftal !

Koop hier je kaartje: goo.gl/YgHzuz

Via de volgende link kan je zien wie er allemaal gaan:
goo.gl/vGjXoP

Het Lustrum gala is zowel voor huidig leden als voor oud leden dus kom met al je (oud) teamgenoten!

Joe
... See MoreSee Less

View on Facebook

Taurus 2 - BMT 5

TAURUS 2 WEET ZEGEREEKS NIET VOORT TE ZETTEN

Zondag 26 maart was het aan die Weltmeisters om de vierde van negen finales te winnen. Zoals elke week waren alle spelers topfit en volledig op tijd aanwezig op het Sportcentrum. Na de warming-up op het knollenveld achter Veld 2 (wij zijn er inmiddels aan gewend, invaller Max van Taurus 1 nog niet) troffen we BMT 5 aan tegenover ons op het veld.

Het spel tijdens de eerste speelminuten kon niet omschreven worden als ‘sierlijk’, ‘technisch’ of ‘goed’. Bij de opbouw werd de bal herhaaldelijk verloren voordat deze bij de tweekoppige voorhoede arriveerde. BMT slaagde hier enkele keren wel in, maar keeper Gerard – die het stadium van brakheid op dat moment nog niet bereikt had – wist zijn doel schoon te houden. Het nieuwe bloed dat door het nieuwe wisselbeleid van Cees al na 20 minuten werd ingebracht, kon het tij ook niet keren. De enige twee goals van de eerste helft vielen achter Gerard.

Een gele kaart voor een middenvelder van BMT wegens grof taalgebruik werd de scheidsrechter niet in dank afgenomen. Na een scheld- en zeursessie van vijf minuten verliet de dader eindelijk het veld.

Na een stevige peptalk of een snoeiharde tirade van Cees in de rust (geen idee welke, ik was er niet bij), begon Taurus 2 met nieuwe motivatie aan de tweede helft. Tot iedereens opluchting werden de driehoekjes op het middenveld gevonden, werd het spel zo nu en dan met een goede crosstrap van links naar rechts verplaatst en werd de keeper van BMT onder schot genomen. Na een kwartier werd de aansluitingstreffer van Dirk afgekeurd wegens buitenspel.

Na en derde tegengoal en een tweede gele kaart voor BMT wegens natrappen – waar de spelers het net zo min mee eens waren –, klonk het eindsignaal. Volgende week staat de altijd leuke topper tegen Blijdorp op het programma!
... See MoreSee Less

View on Facebook

PERSBERICHT

Delft, 29 maart 2017

Voetbalvereniging S.V.V.V. Taurus, Unit Sport & Cultuur TU Delft en Edwin Arndts beëindigen samenwerking

Het bestuur van studentenvoetbalvereniging S.V.V.V. Taurus, de Unit Sport & Cultuur (S&C) van de TU Delft hebben in overeenstemming met Edwin Arndts besloten de samenwerking te beëindigen. Edwin trainde het eerste damesteam. Na een succesvol jaar, waarin het team onder zijn leiding promoveerde, lag het dit jaar wat lastiger. De motivatie ontbrak na meerdere tegenslagen. Ondanks de goede band die is ontstaan tussen Taurus, S&C en Edwin is daarom in goed overleg de keuze genomen om een andere trainer/coach te zoeken voor het team. Het bestuur van S.V.V.V. Taurus en S&C wensen Edwin veel succes met zijn verdere loopbaan.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Taurus 3 - Nieuwerkerk 11

Ik weet het nog als de dag van gister, het was namelijk ook gister.

Het was zondagmiddag en de zon scheen,
Daar stond het team, Taurus DRIE, een fenomeen.
De keeper schraalde af vanuit een zwembad,
Nog proficiat voor die twat.

Met zon gebruinde spieren stond de rest fel klaar,
De overwinning hing in de lucht voor een team zo onverslaanbaar.
De scheids floot en de wedstrijd was begonnen,
Dit hele verhaal is niet verzonnen.

Het eerste goal was een schoolvoorbeeld van de praktijk,
Wonderkind Bart panneerde een Tommy Beugelsdijk.
Zijn actie ging door en hij leek wel Messi,
Een schot stijf in de kruising, wat een agressie.

Daarna volgde een mentale klap,
Simon struikelde en de 1-1 volgde na die misstap.
Dit bleek echter niet het einde voor DRIE,
De jonge goden barstte nog van de energie.

Ingmar zag een bal en een doel,
En krulde hem in het netje puur op gevoel.
Blijdschap was er alom,
De bal zat erin en dat zonder TomTom.

De tegenstander vond dat niet zo chill,
Wat volgde was een klein geschil.
Robin kreeg een klap van een tegenstander, behoorlijk fel,
Ook getroffen in de balstreek #vooreewigvrijgezel

Huilend vertrok Robin van het veld,
Hij dacht aan lange frans en zijn liedje over zinloos geweld.
Tomas scoorde er nog een bij,
Een bekroning op onze heerschappij.

DRIE wordt dit seizoen kampioen,
Een kees zoekt nog een meisje voor een tongzoen.
Dit was het gedicht over een stel proleten,
Als het niet rijmt hoef jij het niet te weten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

TAURA TOE-ANTIBARBARI

Op deze zonnige zondag ging taura toe met volle moed de wedstrijd tegemoet. Met taart en pils wachtend in de kleedkamer begonnen ze aan hun wedstrijd. Met voor het eerst in tijden toe wissels op de bank op veld toe vlogen de ballen de tegenstanders om de oren. In de toe de toe'igste minuut vibreerde het net van de tegenstanders het eerst. Taura toe kon haar geluk niet op, maar ze moesten nog even. In de toede helft viel helaas een tegen doelpunt, taura toe liet een traantje maar wist zich zoals altijd te herpakken! En ja hoor niet lang daarna volgde het toede doel van taura toe!!!! De laatste toe minuten was het spannend met toe corners van de tegenstander, maar taura toe stond sterk. Eindstand toe-1 voor taura toe!!! We hopen volgende week weer zo'n positief berichtje op deze fb te plaatsen, jooeeee tijd voor pils!!!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

VELO 8 - Taurus 2

TAURUS 2 HAALT DUBBELE CIJFERS

Ondanks dat sommigen niet op tijd uit bed konden komen en aan de andere kant van Delft uit hun bed gehaald moesten worden en de wind het voetbal niet makkelijker maakte, kwam Taurus 2 goed voor de dag en werden de volgende 3 punten van de 27 opgehaald bij VELO in Wateringen.

Taurus begon scherp en stond daardoor binnen 20 minuten al met 3-0 voor. Zoals echte topploegen ook geen gas terug nemen bij zo’n voorsprong, deed Taurus 2 dat ook niet en werden er voor rust nog een paar bij geprikt.

Na de rust werd het spel ook niet minder en werd er vrolijk door gegaan met scoren. Maar alle goals van Taurus hadden geen invloed op het humeur van spelers van VELO, die bleven vrolijk en sportief mee spelen. Na de vriendin van de houthakker die linksback stond bekeken te hebben, was het geen wonder waarom hij zo vrolijk bleef. Toen VELO een goal wist te scoren, leek de spanning even terug te komen maar verder dan die ene goal kwamen ze niet en eindigde wedstrijd in een 10-1 overwinning voor Taurus.

Door het grote aantal doelpunten is coach Cees de enige die nog weet wie wanneer in de wedstrijd scoorde maar hier zijn de doelpuntenmakers: Bas (weer uit een penalty…), Thijs, Jochem, Reiner (MET ZIJN RECHTER), Max en Bart. De overige vier goals werden gemaakt door Dirk. Toch was hij niet man van de wedstrijd. Dat was namelijk Jelle 2, die de gehele wedstrijd geen fout maakte.

Volgende week staat er weer een topper op het programma tegen de koploper BMT waar de volgende 3 punten van de 27 moeten worden behaald.
... See MoreSee Less

View on Facebook