TRAINER/COACH GEZOCHT TAURA 1

Posted on

SVVV Taurus is per direct op zoek naar een trainer/coach voor het eerste vrouwenteam. Het team komt uit in de derde klasse zondag. Het doel als coach is om de huidige positie in de competitie te behouden. SVVV Taurus is een vereniging die bestaat uit meer dan 200 studenten. Als coach is het belangrijk om affiniteit te hebben met jonge mensen. We zijn op zoek naar een coach die flexibel en betrokken is. Een coach die de speelsters weet te enthousiasmeren en de speelsters op trainingen en wedstrijden verder kan helpen.

 

De TU Delft is de huissponsor van S.V.V.V. Taurus en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gefaciliteerd. Voor deze vacature geldt dat w e op zoek zijn naar een coach met aantoonbare ervaring in voetbal en een coach die in het bezit is van een trainerslicentie TCII/UEFA C

 

Voor meer informatie over de vacature kun je kijken op https://www.tudelft.nl/x/over-x/werken-bij-x/vacatures/vacature-trainer-coach-svvv-taurus-vrouwen-1-bij-x-tu-delft of contact opnemen met Steven de Vries via svvvtaurus@gmail.com. Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk vrijdag 26 november naar bovengenoemd contactgegevens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *