Aankomend student?

Beste aankomend student, mooi dat je hier terecht bent gekomen! Dit is de site van Sanctus Virgilius Voetbal Vereniging Taurus, de voetbal ondervereniging van Virgiel.

Met zo’n 220 enthousiaste leden staan er elke zondag 8 teams op het veld, 6 mannen teams en 2 damesteams. De damesteams zijn gemengde teams met de dames van DSC.

Er zijn twee selectie-elftallen: De Elitestieren van Taurus 1 staan elke zondag klaar om de andere eerste teams alle hoeken van het veld te laten zien in de 3e klasse. Taurus 2 speelt 3e klasse reserve. Daarnaast zijn er vier teams die aan recreatief voetbal doen en is er een cheerleader team. Speciaal voor eerstejaars is er een maandag avond team, 7v7 op een half veld tegen andere studententeams, om met jaargenoten een balletje te kunnen trappen. Er is dus voor ieder wat wils.

Uiteraard zijn er behalve wedstrijden ook borrels, toernooien en andere activiteiten, rond oud en nieuw het wel bekende oliebollen toernooi en in het voorjaar bezoeken we altijd een met een grote groep een extern toernooi. Genoeg gezelligheid!

Hoe wordt ik lid van Taurus?
Bij SVVV Taurus spelen uitsluitend leden van Virgiel. Om te kunnen voetballen bij Taurus zal je je dus moeten inschrijven bij Virgiel. Tijdens de kennismakingstijd kun je je inschrijven voor de mooiste studentenvoetbalvereniging van Nederland.

OWee 2017
Maandag in de OWee staat het Taurus bestuur op de infomarkt voor al jouw vragen.
Op de woensdag zal het bestuur op de Sport- en Cultuur dag aanwezig zijn.
Tijdens de kennismakingstijd van Virgiel zal er een dag zijn waar meegetraind kan worden met een Taurusteam naar keuze.

Wil je nog meer van Taurus weten? Bekijk de site, onze Facebook of stuur ons een mailtje (svvvtaurus@gmail.com).