Over Taurus

Sinds het seizoen 2016-2017 zijn SVVV Taurus en DSVV Ouwe Schoen uit elkaar gegaan. Dit betekent dat SVVV Taurus de studentenvoetbalvereniging is van studentenvereniging Virgiel. De vrouwen van Taurus spelen nog wel samen met de vrouwen van Ouwe Schoen. Binnen de vereniging zijn dus een aantal teams weggevallen, de naamgeving van de teams is echter niet verandert. Een overzicht anno seizoen 2017-2018:

KNVB/voetbal.nl Binnen Taurus
Taurus 1 Taurus 1
Taurus 2 Taurus 2
Taurus 3 Taurus 8
Taurus 4 Taurus 6
Taurus 5 Taurus 3
Taurus 6 Taurus M
Taurus VR1 Taura 1
Taurus VR2 Taura 2

Binnen SVVV Taurus zijn er 6 actieve mannenteams Taurus 1, 2, 3, 6, 8 en M. Ook heeft Taurus twee vrouwenteams, symbolisch genaamd Taura 1 en 2. Om lid te worden van Taurus moet je tevens lid zijn bij K.S.V Sanctus Virgilius (virgiel). Kijk hier voor meer informatie over deze studentenvereniging.

SVVV Taurus zit op het sportcomplex van de Technische Universiteit Delft. Hier kan je ten allen tijde snacks, een maaltijd en iets te drinken halen, wel kan je hier UITSLUITEND met PIN betalen!